分頁: (4) 1 2 [3] 4  ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 出世啦
kinder
發表於: Jun 5 2004, 00:34  
Quote Post

七品官

發表數: 422
所屬群組: 一般
註冊日期: 1-19-2004

活躍:4
聲望:7

bb女個頭好大....
好似個包咁.....
好可愛......
我諗個bb女一定唔知五代兄你影緊佢...... tongue.gif laugh.gif

--------------------
人生在世,世位富貴,蓋可忽乎哉?
PMEmail PosterUsers Website
五代
發表於: Jun 5 2004, 15:03  
Quote Post

元老級潛艇

發表數: 259
註冊日期: 9-22-2003

活躍:2
聲望:83

Athena..唔錯..可以考慮~~^_^
今日我又影左少少相...
^_^

第一張..一去到佢係度訓...
user posted image

第二張..太太抱住影,不過唔知佢係度看乜野∼

第三張..hungry唷∼∼個面佢自己抓傷左少少..

第四張..飽飽了∼掃風中∼∼

PM
雷~
發表於: Jun 5 2004, 15:17  
Quote Post

Unregistered

哇~五兄你個女妤cute呀
一回歸就見到你個女
恭喜!
赤練鷹
發表於: Jun 5 2004, 15:51  
Quote Post

二品官

發表數: 1,671
註冊日期: 10-17-2003

活躍:5
聲望:29

你無買拳套比個囡囡呀???今日好拿拿聲去買啦,如果唔係好快會變花面貓架。買拳套記得買d有得綁既好d,如果唔係小朋友動作太大令個拳套甩左出黎就無意思。

「嘿,我和你現在都只剩下一成的力量,到最後你還是不能勝過我。」
『不,我還可以作出最後一擊。』
「嘿,你用最後的力量作出攻擊,即使能勝我也抑壓不下決鬥時所受的傷,到時你定必要做我的陪葬,為了那樣的一個女人,值得嗎?哈哈哈哈哈…………」
『值得!因為她是我的同伴!像你這樣自以為是,自私自利的人,是永遠不明白,什麼叫同伴!什麼叫團隊!更不明白同伴存在的意義!!來吧,來接下我以燃燒生命為代價的最後一招吧!!去吧,烈焰天幕!!!!!』
劉雄偉
發表於: Jun 5 2004, 16:03  
Quote Post

輕鬆, 終歸比太認真的好

發表數: 1,634
註冊日期: 9-25-2003

活躍:10
聲望:175

↑鳴鳴, 點解當初我阿媽唔識買拳套.............鳴鳴............

宅路之難, 難於上青天!!!
夫白木者,好大喜功,自以為是,有神經錯亂之腦,胡言亂語之嘴也。
by仲達

成年人總以為無限的關心是好的, 卻不知道物極必反的道理。家庭的爭執, 恐怕有一半以上是這個原因。

人生四流:要風流不要下流, 做一流不做九流

願世界人渣永遠消失, 願無名偉人浩氣長存!
適當地使用自己的自由而不會令別人不安, 就是hksan友的特色。
PMUsers Website
楊威利
發表於: Jun 5 2004, 17:47  
Quote Post

五品官

發表數: 817
註冊日期: 9-18-2003

活躍:3
聲望:14

bb個樣好認真喎~ happy.gif
PMEmail Poster
太空漫遊
發表於: Jun 5 2004, 18:09  
Quote Post

六品官

發表數: 560
註冊日期: 9-20-2003

聲望:33

精靈生猛,又有認真時候,將來文武雙全 ~~

司馬仲達
發表於: Jun 5 2004, 18:16  
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證

活躍:12
聲望:364

QUOTE (五代 @ Jun 5 2004, 11:03 PM)
第三張..hungry唷∼∼個面佢自己抓傷左少少..

擘大個口呢張真係好鬼得意 rolleyes.gif

飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
Oxymoron II
發表於: Jun 5 2004, 20:07  
Quote Post

投閒置散

發表數: 782
所屬群組: 永久停權
註冊日期: 5-05-2004

聲望:0

個BB好可愛呀~ tongue.gif

唉~可是要養一個BB,又要出錢又出力....... unsure.gif

加油!!!

Alexchan
發表於: Jun 6 2004, 03:06  
Quote Post

據點兵長

發表數: 2,404

活躍:10
聲望:129

QUOTE (太空漫遊 @ Jun 6 2004, 02:09 AM)
精靈生猛,又有認真時候,將來文武雙全 ~~

所以athena呢個名又真係幾好喎~
PMUsers Website
傻俠
發表於: Jun 6 2004, 06:57  
Quote Post

五品官

發表數: 924
註冊日期: 10-03-2003

活躍:8
聲望:89

好cute呢~

剛剛阿媽走過來話佢好似我阿哥細個...sleep.gif"

十年生死兩茫茫,不思量,自難忘。千里孤墳,無處話淒涼。縱使相逢應不識,塵滿面,鬢如霜。  
夜來幽夢忽還鄉,小軒窗,正梳妝。相顧無言,惟有淚千行。料得年年腸斷處,明月夜,短松岡。

蘇軾∼《江城子》乙卯正月二十日夜記夢
五代
發表於: Jun 6 2004, 16:45  
Quote Post

元老級潛艇

今日好多我的朋友去睇bb..所以我又少左見面既機會...

只影左少少相

第一張∼∼

第二張∼∼好明顯佢好想訓∼∼

第三張∼∼鬼馬∼∼

第四張∼∼
PM
武襄
發表於: Jun 6 2004, 16:53  
Quote Post

四品官

發表數: 1,296
所屬群組: 賢臣
註冊日期: 9-21-2003

活躍:7
聲望:160

伸"利"嗰張勁搞笑勁可愛~似爸爸多定媽媽?
發表於: Jun 6 2004, 17:04  
Quote Post

Unregistered

五代兄點解唔用d.cam影呢?

申利果張簡直超得意bor!
啤啤
發表於: Jun 7 2004, 00:36  
Quote Post

八品官

發表數: 267
註冊日期: 9-23-2003

活躍:3
聲望:1

係唔係個個 bb 既眼珠都係咁大架??
點解見唔到眼白既??

做咩呀﹖你愛呀﹖你愛要出聲先得架,你愛我比你,你唔愛我當然唔會比你啦!
無理由你話愛我唔比你,你唔愛我比你架嘛!大家講道理丫嘛!
拿,我數三聲,你話愛唔愛喇喎。
kinder
發表於: Jun 7 2004, 00:38  
Quote Post

七品官

發表數: 422
註冊日期: 1-19-2004

活躍:4
聲望:7

↑因為bb眼珠大lor.....
一定係聰明女黎ga......

人生在世,世位富貴,蓋可忽乎哉?
五代
發表於: Jun 7 2004, 23:27  
Quote Post

元老級潛艇

武襄
我d朋友都話.似我多d..
似我就慘了∼∼唔靚女...

出院了∼
回家了∼
不過是回婆婆家∼

回家後就洗白白

看來∼
我爸還沒有想好名字呢∼
....
女也不太乖∼
時常不想食奶∼
吃兩口又去訓....
會唔會吃唔飽呢?

本篇文章已被 五代 於 Jun 7 2004, 23:28 編輯過
PM
Oxymoron II
發表於: Jun 8 2004, 02:44  
Quote Post

投閒置散

發表數: 782
所屬群組: 永久停權
註冊日期: 5-05-2004

聲望:0

請問令千金尊姓? rolleyes.gif

不是嘛~
剛出生就學人廋身? tongue.gif tongue.gif tongue.gif

懶蛇
發表於: Jun 8 2004, 02:46  
Quote Post

中國人不吃這一套

發表數: 22,672
所屬群組: 太守

活躍:47
聲望:1908

恭喜五代兄﹗ laugh.gif

話時話﹐點解六代一出世就咁多頭髮o既﹖大個左一定有一把烏亮秀髮。 tongue.gif

•天地志狼•
發表於: Jun 8 2004, 05:11  
Quote Post

五品官

發表數: 991
所屬群組: 君主

活躍:9
聲望:52

這麼久才留言真的很對不起呀!
不過真的要恭喜一下呢!
你的女女很可愛很得意呀!^^
弄得我也想快點做人家的爸爸呢…

不過現在已經在揍一個女了…
多一個可能會很吃力=口=

女女…嘿…很想抱一抱的說…呵呵~
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0196 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]