分頁: (5) [1] 2 3 ... 最後 » ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 夏侯櫻、XxEDxX生日會2019, 應該可以放左這塈a~^^"
鮑鮑
發表於: Dec 23 2003, 01:50  
Quote Post

二品官

發表數: 1,741
所屬群組: 一般
註冊日期: 9-18-2003

活躍:13
聲望:195

櫻櫻Happy Birthday~18歲囉~

祝你做多d靚靚3d動畫, 事半功部~ biggrin.gif
PMEmail PosterUsers Website
小巫師
發表於: Dec 23 2003, 04:40  
Quote Post

三品官

發表數: 1,544

活躍:12
聲望:206

子櫻生日快樂~~~
18歲大個女啦~~~
PMEmail Poster
傻俠
發表於: Dec 23 2003, 04:50  
Quote Post

五品官

發表數: 924
註冊日期: 10-03-2003

活躍:10
聲望:89

櫻姐生日快樂~

--------------------
十年生死兩茫茫,不思量,自難忘。千里孤墳,無處話淒涼。縱使相逢應不識,塵滿面,鬢如霜。  
夜來幽夢忽還鄉,小軒窗,正梳妝。相顧無言,惟有淚千行。料得年年腸斷處,明月夜,短松岡。

蘇軾∼《江城子》乙卯正月二十日夜記夢
劉雄偉
發表於: Dec 23 2003, 04:51  
Quote Post

輕鬆, 終歸比太認真的好

發表數: 1,634
註冊日期: 9-25-2003

聲望:175

生................日...................快............................樂..............................

宅路之難, 難於上青天!!!
夫白木者,好大喜功,自以為是,有神經錯亂之腦,胡言亂語之嘴也。
by仲達

成年人總以為無限的關心是好的, 卻不知道物極必反的道理。家庭的爭執, 恐怕有一半以上是這個原因。

人生四流:要風流不要下流, 做一流不做九流

願世界人渣永遠消失, 願無名偉人浩氣長存!
適當地使用自己的自由而不會令別人不安, 就是hksan友的特色。
PMUsers Website
呂遜
發表於: Dec 23 2003, 04:55  
Quote Post

一品官

發表數: 2,325
所屬群組: 太守
註冊日期: 9-19-2003

活躍:19
聲望:264

laugh.gif 生日快樂 laugh.gif
司馬德操
發表於: Dec 23 2003, 05:13  
Quote Post

九品官

發表數: 100

活躍:1
聲望:未有評價

生日快樂 biggrin.gif
Alexchan
發表於: Dec 23 2003, 05:41  
Quote Post

據點兵長

發表數: 2,403

聲望:128

嘿嘿嘿~哈哈嘻嘻~呵呵?咩d做想又~囉歲81個一多又~DX姐姐櫻小~啊樂快日生
PMUsers Website
冷雨
發表於: Dec 23 2003, 05:52  
Quote Post

冷雨夜

發表數: 1,011
註冊日期: 9-19-2003

活躍:7
聲望:16

生日快樂啦^^
馬孟起
發表於: Dec 23 2003, 07:16  
Quote Post

五品官

發表數: 981

活躍:3
聲望:2

happy birthday!
我想你男友龐該十分高興,起碼可以送少一份禮物......
just a joke tongue.gif tongue.gif

本篇文章已被 馬孟起 於 Dec 23 2003, 10:39 編輯過
PM
徐元直
發表於: Dec 23 2003, 07:48  
Quote Post

攤抖首領

發表數: 7,889
所屬群組: 君主

活躍:62
聲望:4146

子櫻生日快樂~

......
~dg~
發表於: Dec 23 2003, 08:20  
Quote Post

八品官

發表數: 194
註冊日期: 9-21-2003

活躍:4
聲望:4

子櫻姐生日&聖誕快樂~
PM
小伙子
發表於: Dec 23 2003, 08:45  
Quote Post

在野
**

發表數: 38

活躍:2

生辰快樂
趙梓龍
發表於: Dec 23 2003, 09:10  
Quote Post

七品官

發表數: 408

活躍:6
聲望:2

櫻姐生日快樂,
Merry Christmas~
陸遜(白)
發表於: Dec 23 2003, 09:47  
Quote Post

八品官

發表數: 158

活躍:2

happy birthday and merry chrismas laugh.gif laugh.gif laugh.gif

"走到這,我需要一升的眼淚......
但是...我們的問題還是......."""未解決"""..."

解決左拒啦!
魏孝政
發表於: Dec 23 2003, 10:42  
Quote Post

迪拉斯艦隊與荊揚軍樂團之間

發表數: 3,156

活躍:14
聲望:681

生日快樂~祝你一年靚過一年~

user posted image
嘿嘿嘿
發表於: Dec 23 2003, 11:27  
Quote Post

二品官

發表數: 1,649
註冊日期: 9-20-2003

活躍:5
聲望:19

生日快樂呀

2007年目標 : 做業主

κοjι
發表於: Dec 23 2003, 11:34  
Quote Post

九品官

發表數: 112

聲望:1

oh~子櫻的成人禮o_O
happy birthday!!!

偶是過去的DeadSerious~
訪客_willyho
發表於: Dec 23 2003, 11:52  
Quote Post

Unregistered

HAPPY BIRTHDAY laugh.gif
香港人
發表於: Dec 23 2003, 13:03  
Quote Post

仕官

發表數: 46
註冊日期: 9-21-2003

聲望:3

HA...PP...Y ....BI....RTH.....DAY biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
夏侯櫻
?發表於: Dec 23 2003, 13:26  
Quote Post

愛丕無雙

發表數: 793
所屬群組: 太守

活躍:8
聲望:65

To: 艾朗, 我叫你艾朗啦~~不過始終都係叫鮑鮑親切d…多謝鮑鮑同我開生日會啊~~^^

To: 小巫師, 多謝你!不過…我又老一年啦…T-T

To: 傻俠, 多謝!

To: 劉雄偉兄, 多謝…不過點解你好似好有氣無力咁o既…^^"a?

To: 呂遜, 多謝!

To: 德操兄, 多謝∼其實我好想知道你係唔係大過我…^^"a 不過算啦~ 我個個都叫兄架啦…^^~

To: Alexchan, 多謝!不過做乜你句野倒轉黎打?@@"a

To: 冷雨, 多謝你!可唔可以跟家姐一樣叫你冷冷…?XD

To: 馬兄, 多謝…不過我想話…我冇男友…( |||) 而且…就算有…佢夠膽生日+聖誕禮物一齊送睇下我吸唔吸乾乾佢…嘿∼

To: 元直兄, 謝謝你∼^^ 今年生日除左要番學+直落六個鐘外, 已經好快樂啦~

To: ~dg~, 多謝!前排IVE(TY)駁錯渠喎, 有冇誤飲鹹水?XD 我好彩d fd話有問題而冇飲, 逃過一劫!XD

To: 小伙子, 謝謝你!

To: 趙梓龍, 多謝!Merry Christmas to you too~

To: 陸兄, thx ...^^

To: 魏孝政, 多謝!

To: 嘿姐, 多謝~~~~^^

To: koji, Thx!今日的確係我成人禮啊~ 所以一放學就即刻去左做身份證啦!XD

To: willyho, 多謝~~

To: 香港人, 多謝!不我可唔可以話我唔係香港「人」?^^"a

祝各位聖誕及新年快樂!^^
櫻暨德蘭希爾全體東東敬賀!

本篇文章已被 櫻•克羅洛克 於 Dec 23 2003, 13:28 編輯過

user posted image
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (5) [1] 2 3 ... 最後 » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0308 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]