分頁: (2) 1 [2]  ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 你地會係座城到起d咩,,如何戰鬥得直
Ar Mo
發表於: May 31 2007, 11:06  
Quote Post

三品官

發表數: 1,439
所屬群組: 永久停權
註冊日期: 5-09-2007

活躍:4
聲望:-23

又有西人.......
唔該唔好打英文
我係識睇
但係無咩心機
岩岩玩小霸王出征
得13個人
之後送左12個比我.........

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
郝昭
發表於: Jun 1 2007, 05:34  
Quote Post

六品官

發表數: 600
所屬群組: 一般
註冊日期: 10-06-2003

活躍:5
聲望:38

我不是西人. 不過我覺得香港人都應該懂得讀英文. 而且英文是法定語言. 我跟你一樣, 讀英文書很快就會睡著. 但是我在未來14天要讀4本合共1500頁的英文書, 比起你讀這幾百字輕鬆嗎? 當然我不排除你只是個小學生. 不過, 從遊戲學會英文(或日文)是很有意義的事呢![跟家人反駁的理據]

本篇文章已被 郝昭 於 Jun 1 2007, 05:35 編輯過
Ar Mo
發表於: Jun 2 2007, 08:05  
Quote Post

三品官

發表數: 1,439
所屬群組: 永久停權

活躍:4
聲望:-23

唔洗咁激動
鬼唔知你唔係西人咩.........
講下笑姐
講番正題
你地成日話用一兵.........
但係次次都比人殺左

user posted image
夏候妙才
發表於: Jun 2 2007, 12:36  
Quote Post

八品官

發表數: 255
所屬群組: 一般

活躍:1
聲望:0

講緊三國志點解la la講法律!

在這個論壇中有一樣野大家都會做,就係灌水......
大家齊灌水吧!!
同一個世界,同一起灌水
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0169 ]   [ 14 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]