分頁: (2) 1 [2]  ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 急求提神醒腦之法, 真的很急......
發表於: Jun 9 2004, 15:50  
Quote Post

Unregistered

QUOTE (hahaha~! @ Jun 9 2004, 11:24 PM)

滇者, 雲南也
紅者, 紅茶也

雲南紅茶, 味厚而醇, 而且咖啡因勁過咖啡!
提神一流!

hi~!
滇紅......好似好 "正"咁喎~!
可在哪裡購得??
不要太貴啊~!! laugh.gif

直頭風味十足啦.
唔使加奶加糖已經正到舐舐利既紅茶.
鍚蘭紅茶直頭行埋一邊添.

唔貴, 60十元有二兩.
你真係想買既話我pm你邊度有得買.
普洱
發表於: Jun 10 2004, 14:00  
Quote Post

六品官

發表數: 510
所屬群組: 一般
註冊日期: 4-04-2004

活躍:3
聲望:9

那麼介兄你要告訴我唷!
普洱滿喜歡品茶!

haha兄記得考完後給我們好消息唷! happy.gif

--------------------
我無法辨認哪張位置,是好的。是對的。握在手心的票,沒有座號。你的,他的,我的,都沒有。於是,我看見,絡繹不絕的人,都在尋找。
PMEmail Poster
發表於: Jun 10 2004, 16:50  
Quote Post

QUOTE (普洱 @ Jun 10 2004, 10:00 PM)
那麼介兄你要告訴我唷!
普洱滿喜歡品茶!

haha兄記得考完後給我們好消息唷! happy.gif

告訴你咩?

普洱中意品茶?
普洱唔係應該俾人品架咩? 呵呵........

咁普洱你係咪最中意普洱?
普洱
發表於: Jun 11 2004, 06:49  
Quote Post

六品官

發表數: 510
註冊日期: 4-04-2004

活躍:3
聲望:9

QUOTE (介 @ Jun 11 2004, 12:50 AM)
告訴你咩?

普洱中意品茶?

介兄,當然是滇紅啦,那裡可以買到?

如果真係味厚而醇, 而且咖啡因勁過咖啡,提神一流的話,是讀書必備良藥!

題外話,其實我也滿喜歡茉莉茶,我的一個同學說它可以幫助鬆弛緊張,對讀書滿有幫助!

我無法辨認哪張位置,是好的。是對的。握在手心的票,沒有座號。你的,他的,我的,都沒有。於是,我看見,絡繹不絕的人,都在尋找。
發表於: Jun 11 2004, 13:24  
Quote Post

QUOTE (普洱 @ Jun 11 2004, 02:49 PM)
QUOTE (介 @ Jun 11 2004, 12:50 AM)
告訴你咩?

普洱中意品茶?

介兄,當然是滇紅啦,那裡可以買到?

如果真係味厚而醇, 而且咖啡因勁過咖啡,提神一流的話,是讀書必備良藥!

題外話,其實我也滿喜歡茉莉茶,我的一個同學說它可以幫助鬆弛緊張,對讀書滿有幫助!

你唔係住係aus架咩?
pm你話你知邊度有得買啦~
hahaha~!
發表於: Jun 11 2004, 17:49  
Quote Post

司令官大人

發表數: 1,606
註冊日期: 9-24-2003

活躍:8
聲望:146

hi~!
介兄, 那麼在哪兒可以購得滇紅呢~~?!

user posted image
郁博書山騰駿馬,文深經海駕輕舟
依個, 仍然係一個......謎......
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0135 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]