Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Slam Dunk問題
司馬仲達
發表於: Oct 12 2003, 23:40  
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證
註冊日期: 9-18-2003

活躍:12
聲望:364

請問有無人有以下Slam Dunk球隊全部球員既英文名單?
湘北/海南/陵南/山王

thanks

--------------------
飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
嘿嘿嘿
發表於: Oct 13 2003, 05:50  
Quote Post

二品官

發表數: 1,649
所屬群組: 一般
註冊日期: 9-20-2003

活躍:4
聲望:19

http://mokita.myrice.com/slamdunk/files/frame-1.htm

你睇下個回覆時間!我係lunch時幫你找到嫁,係唔係好感動呢!!

本篇文章已被 嘿嘿嘿 於 Oct 13 2003, 05:52 編輯過

2007年目標 : 做業主

PMEmail PosterUsers Website
左慈
發表於: Oct 13 2003, 08:24  
Quote Post

八品官

發表數: 197

活躍:1
聲望:3

如果有個女仔咁樣為我,我會好感動,如果可以既話,我希望可以以身相許。可惜呢個人唔係我,亦都唔會係我。仲達,我相信你都係一個主動既人,其他野無需多講,總之,你要好好珍惜呢份感情,唔好好似馬騮精咁樣後悔一世。

祝你地白頭到老,千子萬孫!

無腳的雀仔上

人言五伯之假仁義也,或曰:「是何足道哉?」郁離子曰:「是非仁人之所言也,五伯之時,天下之亂極矣,稱諸侯之德加焉,雖
偽而愈於不能;故聖人有取也,故曰:誠勝假,假勝無,天下之至誠,吾不得見矣,得見假之者,亦可矣。」
PM
訪客_司馬仲達
?發表於: Oct 13 2003, 08:51  
Quote Post

Unregistered

嗚~~~真係感動呀~
聽左慈既一番說話, 我覺悟喇~
嘿嘿嘿, 我決定以身相許~照顧你一世!
供你飲食,保正你溫飽, 爪牙光亮似太陽!
嘿嘿嘿
發表於: Oct 13 2003, 12:50  
Quote Post

二品官

發表數: 1,649
註冊日期: 9-20-2003

活躍:4
聲望:19

真客氣,這份回禮受不起~~~呵呵

題外話,現在每天我也帶個水果回去當午飯吃,之後小睡片刻...很relax的~

↓左慈同仲達你地兩兄弟米無聊了~!

本篇文章已被 嘿嘿嘿 於 Oct 13 2003, 15:54 編輯過

2007年目標 : 做業主

PMEmail PosterUsers Website
司馬仲達
發表於: Oct 13 2003, 13:05  
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證

活躍:12
聲望:364

嘿姐唔該晒你 biggrin.gif

↑我日日歸家食晏,食完打機訓覺睇書乜都得 tongue.gif

本篇文章已被 司馬仲達 於 Oct 14 2003, 07:03 編輯過

飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
一時盛世---萬年腐敗
?發表於: Oct 13 2003, 15:17  
Quote Post

成長
*

發表數: 19
註冊日期: 9-22-2003

活躍:0
聲望:未有評價

嘿姐現實上認識司馬仲達嗎???

你地幾時結婚呀???
hahahaha
PMEmail Poster
楊威利
發表於: Oct 14 2003, 06:26  
Quote Post

五品官

發表數: 817

活躍:3
聲望:14

你兩位係賢臣,唔好成個弄臣咁無聊吧。

本篇文章已被 楊威利 於 Oct 14 2003, 06:31 編輯過
左慈
發表於: Oct 14 2003, 08:21  
Quote Post

八品官

發表數: 197

活躍:1
聲望:3

羊係咪呷醋呢?

點解個世界咁奇怪,假扮人果個竟然仲可以好地地無事,哈哈哈哈哈。

OK,我地返MSN玩,並且對因睇過呢個TOPIC而發笑既板友講聲sorry。

↑有弄臣、佞臣既身份都唔錯。 tongue.gif

本篇文章已被 左慈 於 Oct 14 2003, 08:22 編輯過

人言五伯之假仁義也,或曰:「是何足道哉?」郁離子曰:「是非仁人之所言也,五伯之時,天下之亂極矣,稱諸侯之德加焉,雖
偽而愈於不能;故聖人有取也,故曰:誠勝假,假勝無,天下之至誠,吾不得見矣,得見假之者,亦可矣。」
PM
小巫師
發表於: Oct 14 2003, 09:58  
Quote Post

三品官

發表數: 1,544

活躍:10
聲望:206

羊係咪呷醋呢?

左慈兄唔好講到咁明~~
仲有要畀D私人空間人地~~~ 呵呵~~~

本篇文章已被 小巫師 於 Oct 14 2003, 09:58 編輯過
1 位使用者正在閱讀本主題 (1 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0130 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]