Closed TopicStart new topicStart Poll

> 又被自己隊友打死....
自己一個
發表於: Jun 29 2006, 07:55  
Quote Post

在野
**

發表數: 23
所屬群組: 一般
註冊日期: 6-02-2006

活躍:0
聲望:未有評價

死因:被 阿 斌(3年B班 男子5號)斬殺
死前訊息:15:47:49 戰鬥:八十塊 環遊世界(3年E班 男子3號) 攻:0
15:48:01 戰鬥:毛 啦啦(3年E班 女子12號) 被打:1
15:50:35 死亡:被 阿 斌(3年B班 男子5號) 打:82
屍體狀態:
等級 6 6月 29日 星期四 15:50:35 經驗值 92 / 99

姓 名 自己 一個 狀態

死亡
班級座號 3年B班 男子12號
隊伍名稱 無
受傷部位 無
攻擊力 126+35 耐 力 0
防禦力 151+20 體 力 0 / 148
武 器 鐵管 35 4
防 具 內衣 0 ∞
基本方針 攻擊重視 熟練值 毆:162 槍:0 劍:0 投:0 爆:0
應戰方針 防禦重視 殺害者數 2 社團 拳擊社 資金 0 圓
裝備
種 名稱 效 耐
頭 防火頭盔 15 5
腕 無 0 0
足 高跟鞋 5 3
飾 無 0 0
所持品
名稱 效 數 種
PowerBook 1 1 【武器(毆)】
PowerBook 1 1 【武器(毆)】
雷達 1 13 【雷達】
無 0 0 【無】
高爾夫球棒 20 8 【武器(毆)】

回到首頁

本篇文章已被 自己一個 於 Jun 29 2006, 07:55 編輯過

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
呆依
發表於: Jun 29 2006, 09:28  
Quote Post

八品官

發表數: 248
註冊日期: 9-24-2003

活躍:2
聲望:7

QUOTE (自己一個 @ Jun 29 2006, 03:55 PM)
死前訊息:15:47:49 戰鬥:八十塊 環遊世界(3年E班 男子3號) 攻:0
15:48:01 戰鬥:毛 啦啦(3年E班 女子12號) 被打:1
15:50:35 死亡:被 阿 斌(3年B班 男子5號) 打:82
屍體狀態:
等級 6 6月 29日 星期四 15:50:35 經驗值 92 / 99

姓 名 自己 一個 狀態

死亡
隊伍名稱 無
↑↑↑↑↑

既沒入隊又何來隊友之說....
不是說報名入隊就不會比tk
只是你既沒入隊作咩又話比人tk左 sweat.gif

user posted image「I am You. You are me」
2017:Tanaka Yubiseiharukana
user posted image「私の知識は、防御の為にあるんじゃない。攻撃の為に、あるのよ」
2034:Tanaka Yubiseiakikana
CV:下屋 則子
Ever17...[KID]
自己一個
發表於: Jul 1 2006, 17:55  
Quote Post

在野
**

發表數: 23
註冊日期: 6-02-2006

QUOTE (呆依 @ Jun 29 2006, 05:28 PM)
QUOTE (自己一個 @ Jun 29 2006, 03:55 PM)
屍體狀態:
等級 6  6月 29日 星期四 15:50:35  經驗值  92 / 99

姓 名 自己 一個  狀態

死亡   
隊伍名稱 無 
↑↑↑↑↑

既沒入隊又何來隊友之說....
不是說報名入隊就不會比tk
只是你既沒入隊作咩又話比人tk左 sweat.gif

死左 當然沒有入隊...

青井拓馬
發表於: Jul 16 2006, 05:40  
Quote Post

出世

發表數: 3
註冊日期: 3-03-2006

我今天也被東仔摸了61,結果我反56打死東仔了..........
東宰我對不起你阿阿阿>"<"
後來馬上就被人摸81死了............
京子
?發表於: Aug 21 2006, 11:29  
Quote Post

成長
*

發表數: 7
註冊日期: 8-21-2006

俾隊友斬死都唔算慘 最慘係俾隊友毒死 我之前試過就快入連鬥果陣 我搵到52 5 炸 心諗今次有望啦 可以殺死好多人 果陣我有130爆熟練 但好不幸我俾人打佐好多次 得返35 我岩岩開攻 就殺死一個人 手上仲有強力爆 但係地下搵到加血水一枝 我諗可能冇毒 就算死都唔好俾榜首打死 點知一食 oh....出事 俾我個隊友毒死 佢仲要講 我只係唔想坐以待幣-.- 當時失望到死 因為次次就入連鬥果陣 我次次都出事 -.- 太不幸了
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options Closed TopicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0131 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]