分頁: (12) [1] 2 3 ... 最後 » ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> EURO2012討論區, 波友召集,歡迎討論、發泄及慶祝
Caesar
發表於: Mar 20 2012, 08:31  
Quote Post

Loop

發表數: 7,489
所屬群組: 軍團長
註冊日期: 12-18-2004

活躍:48
聲望:2218

本來我身為忠實的阿根廷粉絲 ,想說句 all hail argentina!!!!! twisted.gif

但既然是euro那我說了只會被踢死 . tongue.gif

歐洲很多隊也蠻喜歡的 ,還沒決定好這屆要追捧哪一隊 .

你們呢 ,有什麼愛隊 ? smile.gif

--------------------
Get busy living, or get busy dying.

.
PM
小巫師
發表於: Mar 20 2012, 13:37  
Quote Post

三品官

發表數: 1,544
所屬群組: 一般
註冊日期: 9-18-2003

活躍:10
聲望:206

阿根廷fans +1
歐國盃照舊西班牙
PMEmail Poster
Caesar
發表於: Mar 20 2012, 13:42  
Quote Post

Loop

QUOTE (小巫師 @ Mar 20 2012, 21:37 )
阿根廷fans +1
歐國盃照舊西班牙

wub.gif hola amigo =] wub.gif

buena suerte ,ajjaja =] wub.gif

Get busy living, or get busy dying.

.
PM
懶蛇
發表於: Mar 20 2012, 14:40  
Quote Post

中國人不吃這一套

發表數: 22,672
所屬群組: 太守
註冊日期: 9-22-2003

活躍:46
聲望:1908

在暫時無咩其他消息的情況下,德國。 mellow.gif

user posted image
龍驤將軍
發表於: Mar 20 2012, 16:08  
Quote Post

葉公好龍

發表數: 3,097
註冊日期: 5-13-2007

活躍:12
聲望:726

三獅軍雖然很多人口中是偽強隊,但我對它的支持是從未動搖過!!!
Caesar
發表於: Mar 20 2012, 19:04  
Quote Post

Loop

QUOTE (懶蛇 @ Mar 20 2012, 22:40 )

無可否認 ,德國近幾年的確愈來愈強 tongue.gif

.
PM
懶蛇
發表於: Mar 20 2012, 19:06  
Quote Post

中國人不吃這一套

QUOTE (Caesar @ Mar 20 2012, 15:04 )
QUOTE (懶蛇 @ Mar 20 2012, 22:40 )

主要係德國波贏得嚟唔會乞人憎,輸得嚟唔會賴屎賴屁。 rolleyes.gif

司馬仲達
發表於: Mar 20 2012, 19:20  
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證
註冊日期: 9-18-2003

聲望:364

QUOTE (懶蛇 @ Mar 21 2012, 03:06 )
QUOTE (Caesar @ Mar 20 2012, 15:04 )

主要係德國波贏得嚟唔會乞人憎,輸得嚟唔會賴屎賴屁。 rolleyes.gif

大把人睇住 06WC德炒英四個一皮個場睇到媽媽聲

話如果個球free kick入左會好唔同喎

好多英迷嘈架 smile.gif

唉今年又係老西?唔好啦.... sleep.gif

飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
Caesar
發表於: Mar 20 2012, 19:29  
Quote Post

Loop

地上最強西班牙會否連下world cup及euro呢 ? 的確拭目以待呀 rolleyes.gif

.
PM
龍驤將軍
發表於: Mar 23 2012, 16:47  
Quote Post

葉公好龍

如果今年會爆大冷,大家心水是?

個人偏向波蘭,畢竟前中後都好齊腳,整隊的主力球員不是來自阿記就是多蒙特,水準有保證
懶蛇
發表於: Mar 23 2012, 16:57  
Quote Post

中國人不吃這一套

QUOTE (龍驤將軍 @ Mar 23 2012, 12:47 )
如果今年會爆大冷,大家心水是?

個人偏向波蘭,畢竟前中後都好齊腳,整隊的主力球員不是來自阿記就是多蒙特,水準有保證

[惡搞]

爆大冷的話,我選英格蘭。 twisted.gif

[/惡搞]

[認真]

爆冷的話,我選丹麥,如果他們能夠殺出死亡B組,實力也應該不賴。

[/認真]

龍驤將軍
發表於: Mar 23 2012, 17:42  
Quote Post

葉公好龍

事實上呢排真係無英媒話什麽六十年最強,如果贏到必定要宰豬還神
Caesar
發表於: Mar 23 2012, 18:37  
Quote Post

Loop

英國都係算數啦 ,永遠最多星但又永遠唔會捧到盃 ,永遠的商業球隊=/

.
PM
吳超
發表於: Mar 24 2012, 04:32  
Quote Post

四品官

發表數: 1,099
註冊日期: 11-16-2009

活躍:33
聲望:117

荷蘭 wub.gif

肥謙
發表於: Mar 25 2012, 10:12  
Quote Post

五品官

發表數: 945
註冊日期: 5-27-2007

活躍:8
聲望:54

QUOTE (Caesar @ Mar 24 2012, 02:37 )
英國都係算數啦 ,永遠最多星但又永遠唔會捧到盃 ,永遠的商業球隊=/

如果係英國隊...人腳可能會好少少...
可惜佢地用英格蘭名義黎參賽呢=.="
今年應該都係西班牙拎盃
Caesar
發表於: Mar 25 2012, 13:38  
Quote Post

Loop

QUOTE (肥謙 @ Mar 25 2012, 18:12 )
QUOTE (Caesar @ Mar 24 2012, 02:37 )

今年應該都係西班牙拎盃

史上很少國家可以連拿WORLD cup and euro ,just fyi

.
PM
懶蛇
發表於: Mar 25 2012, 14:50  
Quote Post

中國人不吃這一套

QUOTE (Caesar @ Mar 25 2012, 09:38 )
QUOTE (肥謙 @ Mar 25 2012, 18:12 )

今年應該都係西班牙拎盃

史上很少國家可以連拿WORLD cup and euro ,just fyi

98/00 法國 rolleyes.gif

但是WC/EURO/WC連贏三屆的好像未試過。 mellow.gif

Caesar
發表於: Mar 25 2012, 14:59  
Quote Post

Loop

QUOTE (懶蛇 @ Mar 25 2012, 22:50 )
QUOTE (Caesar @ Mar 25 2012, 09:38 )

今年應該都係西班牙拎盃

但是WC/EURO/WC連贏三屆的好像未試過。 mellow.gif

當然啦很少蟬聯是因為阿根廷不可以參加euro啦 blush.gif

.
PM
懶蛇
發表於: Mar 25 2012, 15:08  
Quote Post

中國人不吃這一套

QUOTE (Caesar @ Mar 25 2012, 10:59 )
QUOTE (懶蛇 @ Mar 25 2012, 22:50 )

今年應該都係西班牙拎盃

當然啦很少蟬聯是因為阿根廷不可以參加euro啦 blush.gif

南美球隊可以用南美國家盃代替歐洲國家盃,但連贏兩屆都只有巴西做到,三屆好像也沒有。 grin2.gif

Caesar
發表於: Mar 25 2012, 15:18  
Quote Post

Loop

QUOTE (懶蛇 @ Mar 25 2012, 23:08 )
QUOTE (Caesar @ Mar 25 2012, 10:59 )

今年應該都係西班牙拎盃

南美球隊可以用南美國家盃代替歐洲國家盃,但連贏兩屆都只有巴西做到,三屆好像也沒有。 grin2.gif

南美自由盃 twisted.gif

.
PM
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (12) [1] 2 3 ... 最後 » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0156 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]