分頁: (12) 1 2 [3] 4 5 ... 最後 » ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> EURO2012討論區, 波友召集,歡迎討論、發泄及慶祝
龍驤將軍
發表於: Jun 8 2012, 17:54  
Quote Post

葉公好龍

發表數: 3,097
所屬群組: 一般
註冊日期: 5-13-2007

活躍:12
聲望:726

看會那個投注,沒個中!!
PMEmail Poster
Caesar
發表於: Jun 8 2012, 17:55  
Quote Post

Loop

發表數: 7,489
所屬群組: 軍團長
註冊日期: 12-18-2004

活躍:29
聲望:2218

QUOTE (懶蛇 @ Jun 9 2012, 01:53 )
總入球執返身彩。 mellow.gif

希臘真係有驚喜 tongue.gif

--------------------
Get busy living, or get busy dying.

.
PM
龍驤將軍
發表於: Jun 8 2012, 18:01  
Quote Post

葉公好龍

發表數: 3,097
註冊日期: 5-13-2007

聲望:726

希臘神話!!!

話時話TVB擺三個評述就夠了,十幾個係到發UP瘋,煩到...

有無人直落看俄羅斯對捷克?我自問已經很困了,想看一下又沒有鐵人 grin2.gif

本篇文章已被 龍驤將軍 於 Jun 8 2012, 18:03 編輯過
懶蛇
發表於: Jun 8 2012, 18:04  
Quote Post

中國人不吃這一套

發表數: 22,672
所屬群組: 太守
註冊日期: 9-22-2003

活躍:46
聲望:1908

QUOTE (龍驤將軍 @ Jun 8 2012, 14:01 )
希臘神話!!!

話時話TVB擺三個評述就夠了,十幾個係到發UP瘋,煩到...

有無人直落看俄羅斯對捷克?我自問已經很困了,想看一下又沒有鐵人 grin2.gif

返緊工。 sleep.gif

user posted image
Caesar
發表於: Jun 8 2012, 18:07  
Quote Post

Loop

QUOTE (龍驤將軍 @ Jun 9 2012, 02:01 )
希臘神話!!!

我和駿駿已經約左一齊睇 tongue.gif

Get busy living, or get busy dying.

.
PM
Caesar
發表於: Jun 8 2012, 19:33  
Quote Post

Loop

老俄的確厲害

.
PM
黃巾小賊
發表於: Jun 9 2012, 03:20  
Quote Post

芻狗

發表數: 4,555
註冊日期: 3-02-2005

活躍:13
聲望:557

唔好話我馬後炮,雖然筆兄中都應一應,但係全hksan得我一個偏向希臘,最貼近戰況。

板友Leaf:「黃巾賊本來都和你我一樣是小市民一個,對一個小賊來說,當黃巾賊可能是餓死之外的惟一選擇......」
魯迅:「人民處於官兵與強盜之間,不論被裹從或自願參加,都是拿兩面旗;賊來了從賊,官來了從官。」
板友呂遜:「不論是出於孝心還是貪心,偷就是不對,偷就是賊。」
孔子:「老而不死,是為賊。」
PMEmail PosterUsers Website
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 05:36  
Quote Post

Loop

QUOTE (黃巾小賊 @ Jun 9 2012, 11:20 )
唔好話我馬後炮,雖然筆兄中都應一應,但係全hksan得我一個偏向希臘,最貼近戰況。

希臘粉絲 wub.gif

.
PM
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 05:43  
Quote Post

Loop

今晚德國出撃 ,葡萄牙又要慘敗了嗎 ? twisted.gif

.
PM
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 05:44  
Quote Post

Loop

雖然早已聽說老俄有秘密武器 ,可以4:1 仍然是出乎意料呀

.
PM
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 07:21  
Quote Post

Loop

齊來懷念一下當年的文遠神之奇跡 ,各參賽者要向神多多學習呀

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic...ndpost&p=126750

.
PM
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 16:52  
Quote Post

Loop

丹麥竟然反推荷蘭 ,成隊都goodjob 係龍門唔ok

對德國未知 ,但對葡萄牙應該ok無問題 .

如果今場真係咁生性 ,下半場keep得住掃走荷蘭 ,真係出線有望 .

.
PM
夏侯駿
發表於: Jun 9 2012, 17:55  
Quote Post

徒維粉絲

發表數: 948
註冊日期: 3-27-2004

活躍:10
聲望:285

又爆冷
丹麥一擊即中, 荷蘭就亂起腳
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 17:57  
Quote Post

Loop

真係抵佢贏

.
PM
司馬仲達
發表於: Jun 9 2012, 18:01  評價+3
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證
註冊日期: 9-18-2003

聲望:364

好慶幸我唔係,亦從來 (將來) 都唔係荷蘭fans

1) Robben 死扭、浪射,但可以打到尾。換走 Affelay 都唔換佢,唔知教練稔乜
2) 成場波都唔見荷蘭D人去迫搶,只係遊下遊下
3) 進攻就得幾條友,又係遊下遊下

下場如果 Robben 都仲係正選,荷蘭都係咁先

成場波最靚果個唔係 Robben 既中柱,係 Senijder 既過頭波直線

丹麥好波,只要後場唔好咁多危險鏡頭,照返今場咁踢係幾唔錯

飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 18:09  
Quote Post

Loop

QUOTE (司馬仲達 @ Jun 10 2012, 02:01 )

1) Robben 死扭、浪射,但可以打到尾。換走 Affelay 都唔換佢,唔知教練稔乜

成場波最靚果個唔係 Robben 既中柱,係 Senijder 既過頭波直線

荷蘭要唔「係咁先」都幾難 ,要贏到德國先有傾計 rolleyes.gif

.
PM
肥謙
發表於: Jun 9 2012, 18:23  
Quote Post

五品官

發表數: 945
註冊日期: 5-27-2007

活躍:8
聲望:54

QUOTE (Caesar @ Jun 10 2012, 02:09 )
QUOTE (司馬仲達 @ Jun 10 2012, 02:01 )

荷蘭要唔「係咁先」都幾難 ,要贏到德國先有傾計 rolleyes.gif

有冇頭先嘅統計數據睇?
荷蘭d命中都唔知過唔過3成=.="
中龍嘅除左雲邦美嘅勁射之外,冇一球可以威脅到丹麥
夏侯駿
發表於: Jun 9 2012, 18:28  
Quote Post

徒維粉絲

發表數: 948
註冊日期: 3-27-2004

活躍:10
聲望:285

QUOTE (肥謙 @ Jun 10 2012, 02:23 )
有冇頭先嘅統計數據睇?

32中5 gg
Caesar
發表於: Jun 9 2012, 18:30  
Quote Post

Loop

QUOTE (夏侯駿 @ Jun 10 2012, 02:28 )
QUOTE (肥謙 @ Jun 10 2012, 02:23 )
有冇頭先嘅統計數據睇?

32中5 gg

32咁多 ? ohmy.gif

.
PM
伍子攸
發表於: Jun 9 2012, 18:53  
Quote Post

二品官

發表數: 1,605
註冊日期: 4-12-2005

活躍:9
聲望:432

其實睇完半場我覺得荷蘭球員都唔算單打獨鬥,不過進攻嘅來來去去都係果幾個…求求其其防守…連出線都危,唔好話拎冠軍 sweat.gif

今次中堅賓都打得唔差…又係雲格的錯?

HKS AN無擔面對我!腦收成路!多廁俾我講中吾敢出去!我已經臝左!!!!!

HKS an no take noodle face me! brain receive achieve road! many toilets give me say middle I dare to go out! I've already naked!

HKS AN unsecured face me! Brain harvest road! Multiple closets serve my lecture I'm out of here! I've left naked!!!!!
PM
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (12) 1 2 [3] 4 5 ... 最後 » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0153 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]