分頁: (9) 1 [2] 3 4 ... 最後 » ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> [已順利舉行]2013暑假網聚, 振興HKSAN, 促進感情和加強聯繫
耒戈氏
發表於: Jul 19 2013, 15:39  
Quote Post

反潮流才是王道!!

發表數: 6,255
所屬群組: 太守
註冊日期: 7-15-2007

活躍:23
聲望:1540

sweat.gif 我明明住港島 sweat.gif

不過時間如何?午飯還是晚飯? sweat.gif

當然我也不想太貴 sweat.gif
PM
XxEDxX
發表於: Jul 19 2013, 15:56  
Quote Post

三品官

發表數: 1,467
註冊日期: 8-30-2011

活躍:8
聲望:507

QUOTE (耒戈氏 @ Jul 19 2013, 15:39 )

下午茶好不好XD

好的,大家講完了地點就take mean XD
PM
諸葛people
發表於: Jul 19 2013, 17:24  評價+2
Quote Post

._.

發表數: 3,657
註冊日期: 12-02-2006

活躍:17
聲望:723

QUOTE (XxEDxX @ Jul 19 2013, 23:56 )
QUOTE (耒戈氏 @ Jul 19 2013, 15:39 )

下午茶好不好XD

幾多號幾時話?
最好地鐵沿線lol
食野最好架啦

本篇文章已被 諸葛people 於 Jul 19 2013, 17:25 編輯過

--------------------
重蹈宇宙最初 密佈星羅
因果福禍 沒完沒了
善惡藏心壁 塵世中再分曉
PM
XxEDxX
發表於: Jul 19 2013, 18:18  
Quote Post

三品官

QUOTE (諸葛people @ Jul 19 2013, 17:24 )
QUOTE (XxEDxX @ Jul 19 2013, 23:56 )

下午茶好不好XD

幾多號幾時話?
最好地鐵沿線lol
食野最好架啦

People 方便邊區? NT?KLN?HKI?
PM
XxEDxX
發表於: Jul 20 2013, 12:01  
Quote Post

三品官

QUOTE (XxEDxX @ Jul 19 2013, 18:18 )
QUOTE (諸葛people @ Jul 19 2013, 17:24 )

下午茶好不好XD

幾多號幾時話?
最好地鐵沿線lol
食野最好架啦

People 方便邊區? NT?KLN?HKI?

我有建議呀!!!!

不如沙田 tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif (對我呢D NT人黎講,沙田都算唔近得黎又多去既地方)

都有野吃既...............至少有M記 ohmy.gif

唔知大家意下如何?

氏大大,沙田ok嗎?會太遠嗎?比中大近一點喲XD grin2.gif grin2.gif grin2.gif
PM
耒戈氏
發表於: Jul 20 2013, 12:44  評價+1
Quote Post

反潮流才是王道!!

沙田,可以啊 laugh.gif

應該也是沙田市中心?

去那裡吃?還是去到才決定? XD.gif
PM
伍子攸
發表於: Jul 20 2013, 13:14  評價+1
Quote Post

二品官

發表數: 1,605
所屬群組: 一般
註冊日期: 4-12-2005

活躍:9
聲望:432

沙田市中心,即是新城市廣場那邊吧?好像沒什麼好東西吃。 mellow.gif

HKS AN無擔面對我!腦收成路!多廁俾我講中吾敢出去!我已經臝左!!!!!

HKS an no take noodle face me! brain receive achieve road! many toilets give me say middle I dare to go out! I've already naked!

HKS AN unsecured face me! Brain harvest road! Multiple closets serve my lecture I'm out of here! I've left naked!!!!!
PM
耒戈氏
發表於: Jul 20 2013, 13:33  評價+1
Quote Post

反潮流才是王道!!

不過咁,你喜歡的第一城又可以,甚至沙田入面的屋邨商場(源禾、秦石、乙明沙角、新田圍等等)也可以 XD.gif
PM
諸葛people
發表於: Jul 20 2013, 14:08  評價+1
Quote Post

._.

其實幾多號幾時sosad

食野黎講budget唔好太貴? 咁飲茶呀茶記呀大排檔呀M記呀等等都有得諗
時間黎講大家傾向Lunch/Tea/Dinner?
地點方面......睇黎大家都唔多抗拒沙田?

去既係咪暫時得羲神/樓主/子攸/戈/我同埋筆?

本篇文章已被 諸葛people 於 Jul 20 2013, 15:31 編輯過

重蹈宇宙最初 密佈星羅
因果福禍 沒完沒了
PM
XxEDxX
發表於: Jul 20 2013, 15:49  
Quote Post

三品官

QUOTE (諸葛people @ Jul 20 2013, 14:08 )

食野黎講budget唔好太貴? 咁飲茶呀茶記呀大排檔呀M記呀等等都有得諗

Sorry!!!遲了回歸 blink.gif

幾多號未定sosad

最好平平地啦~~~我傾向吃tea~~茶記大排檔m記都ok! wub.gif
沙田有野吃架~氏叔都講左好多例子~wub.gif :

yes!暫時6人! wub.gif

本篇文章已被 XxEDxX 於 Jul 20 2013, 16:57 編輯過
PM
XxEDxX
發表於: Jul 22 2013, 14:33  
Quote Post

三品官

QUOTE (XxEDxX @ Jul 20 2013, 15:49 )
QUOTE (諸葛people @ Jul 20 2013, 14:08 )

Sorry!!!遲了回歸 blink.gif

幾多號未定sosad

最好平平地啦~~~我傾向吃tea~~茶記大排檔m記都ok! wub.gif
沙田有野吃架~氏叔都講左好多例子~wub.gif :

yes!暫時6人! wub.gif

有點對不住people大大,連續兩次不能交代時間安排 sad.gif i am so sorry...

所以現在小弟根據投票結果,略為交代:(只交代最多人方便的日子,共5人投票)

[假設我們先決定是聚餐]

早上-中午(早餐/午餐):星期六(5 人 ok)

中午-下午(午餐/下午茶):星期六(4 人 ok)

晚上-凌晨(晚餐/宵夜lol):星期四/星期六(4 人ok)

換言之,星期六is the most possible day.

詳細結果,請參考:
http://www.doodle.com/hm3z9and9qw3rw7zrrz8enhf/admin#table

如果有任何意見或建議,歡迎隨時提出,謝謝!

本篇文章已被 XxEDxX 於 Jul 22 2013, 14:35 編輯過
PM
諸葛羲
發表於: Jul 22 2013, 14:54  評價+1
Quote Post

五品官

發表數: 709
註冊日期: 10-28-2003

活躍:7
聲望:893

咦,我看doodle的統計,怎麼仍是上星期的日子?星期六是20/7還是27/7呢?20/7已經過去了。
PMEmail PosterUsers Website
XxEDxX
發表於: Jul 22 2013, 14:56  
Quote Post

三品官

QUOTE (諸葛羲 @ Jul 22 2013, 14:54 )
咦,我看doodle的統計,怎麼仍是上星期的日子?星期六是20/7還是27/7呢?20/7已經過去了。

先生:

投票前提及:

"投票只包括下星期一至下星期日,用意是想知道大家逢什麼時段能抽空,並非指明下星期。"

如果先生下星期另有時間安排,歡迎向我提出,我可以再整一個新的表格,好讓大家參考。
PM
諸葛羲
發表於: Jul 22 2013, 15:06  
Quote Post

五品官

不好意思。我沒有留意。星期六我都可以。
XxEDxX
發表於: Jul 22 2013, 15:12  
Quote Post

三品官

QUOTE (諸葛羲 @ Jul 22 2013, 15:06 )
不好意思。我沒有留意。星期六我都可以。

全日嗎?謝謝你的回覆!
PM
諸葛羲
發表於: Jul 22 2013, 15:14  
Quote Post

五品官

是呢。辛苦你了。 happy.gif
XxEDxX
發表於: Jul 22 2013, 15:27  
Quote Post

三品官

QUOTE (諸葛羲 @ Jul 22 2013, 15:14 )
是呢。辛苦你了。 happy.gif

即是時間照常OK?別客氣,我也想活動順利舉行, instead of 流產 grin2.gif
PM
諸葛people
發表於: Jul 22 2013, 16:15  
Quote Post

._.

星期六我都全日得 grin2.gif

重蹈宇宙最初 密佈星羅
因果福禍 沒完沒了
PM
XxEDxX
發表於: Jul 22 2013, 16:22  
Quote Post

三品官

QUOTE (諸葛people @ Jul 22 2013, 16:15 )

好的,謝謝!

那麼,假如是星期六的話,大家prefer吃什麼?

早餐/lunch/tea/晚飯/宵夜

建議日子: 27/7,3/8 上午

*利申:小弟星期六只有上午有空 sad.gif 但可以缺我的。

本篇文章已被 XxEDxX 於 Jul 22 2013, 16:25 編輯過
PM
諸葛people
發表於: Jul 22 2013, 16:35  評價+1
Quote Post

._.

QUOTE (XxEDxX @ Jul 23 2013, 00:22 )
QUOTE (諸葛people @ Jul 22 2013, 16:15 )

好的,謝謝!

那麼,假如是星期六的話,大家prefer吃什麼?

早餐/lunch/tea/晚飯/宵夜

建議日子: 27/7,3/8 上午

*利申:小弟星期六只有上午有空 sad.gif 但可以缺我的。

唔好啦搞手唔到點得

飲早茶?(隨口up)

野食唔好太貴嘛?

本篇文章已被 諸葛people 於 Jul 22 2013, 16:36 編輯過

重蹈宇宙最初 密佈星羅
因果福禍 沒完沒了
PM
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (9) 1 [2] 3 4 ... 最後 » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0155 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]