分頁: (5) 1 [2] 3 4 ... 最後 » ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> HKSAN 05年暑假七仔團!XD, 板聚~~\ \≧▽≦ 板聚~~~≧▽≦/ /
鮑鮑
發表於: Jul 20 2005, 09:19  
Quote Post

二品官

發表數: 1,741
所屬群組: 一般
註冊日期: 9-18-2003

活躍:11
聲望:195

要來聚會多點上青樓, 多點與本鮑拉上關係吧~嘿嘿嘿...

相嘛...不便太公開, 私下給幾張還是可以的

其實都唔係成日唱K既(謎之聲: 仲話唔係?! 鮑:咁係我衰囉...), 都有食飯, 打波, 睇戲, 打機, 吹水等節目的

冷叔叔,不用扮後生了 = =+

//

超難度歌曲我中意呀@0@

↓可能只係唱k聚會多d人知, 公開d
沖貓洗塵聚也不是k呀
這次同小鷹冇關的, 所以鷹聚都未算攪左, 咁屠鷹大會幾時來呀= =+

本篇文章已被 鮑鮑 於 Jul 20 2005, 09:50 編輯過
PMEmail PosterUsers Website
異房客
發表於: Jul 20 2005, 09:35  
Quote Post

Unregistered

QUOTE (鮑鮑 @ Jul 20 2005, 05:19 PM)

其實都唔係成日唱K既(謎之聲: 仲話唔係?! 鮑:咁係我衰囉...), 都有食飯, 打波, 睇戲, 打機, 吹水等節目的

//

「青樓」係乜黎咖?食得咖? wacko.gif

如果沒記錯,上次同前次都係唱K,都係CEO。 blink.gif

我記得上係係練鷹兄話攪網聚,不過由於太多人唔得閒(包括小鷹出生事件),所以押後;
估唔到原來已經有人暗中(?)攪左,之後仲POST埋個過程出黎 ohmy.gif ,好有玩野FEEL。
司馬仲達
發表於: Jul 20 2005, 10:09  
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證

活躍:12
聲望:364

QUOTE (異房客 @ Jul 20 2005, 05:35 PM)
QUOTE (鮑鮑 @ Jul 20 2005, 05:19 PM)

//

如果沒記錯,上次同前次都係唱K,都係CEO。 blink.gif

我記得上係係練鷹兄話攪網聚,不過由於太多人唔得閒(包括小鷹出生事件),所以押後;
估唔到原來已經有人暗中(?)攪左,之後仲POST埋個過程出黎 ohmy.gif ,好有玩野FEEL。

約weekday番工時間唔公開都唔係好奇姐...
大家都要番工
黎得既個個都係學生 (我放假中)
未至於玩野掛?

既然大家玩起左
咁下次攪成人(?)聚啦
玩D大人既玩意(?)

再唔係我提過既boardgame聚,去D樓上cafe玩,
或者睇下邊位慷慨借出大屋一間比我地上去

子房兄咁愛monopoly,到時唔好托手o爭呀 wink.gif

--------------------
飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
夏侯櫻
發表於: Jul 20 2005, 10:28  
Quote Post

愛丕無雙

發表數: 793
所屬群組: 太守

活躍:6
聲望:65

去介蛙蛙間店可好?
我都未去過…

user posted image
冷雨
發表於: Jul 20 2005, 10:36  
Quote Post

冷雨夜

發表數: 1,011
註冊日期: 9-19-2003

聲望:16

鮑叔叔∼你也差不多吧!!!!

別忘記了,我不是叔叔輩的(逃)

達叔都說了,由於定的時間是平日早上……所以才沒有找平日要上班的HKSAN的朋友們……

下次有聚會冷也會出現的XDD

本篇文章已被 冷雨 於 Jul 20 2005, 10:46 編輯過
PMEmail Poster
拖雷
發表於: Jul 20 2005, 10:59  
Quote Post

五品官

發表數: 997

活躍:8
聲望:440

QUOTE (夏侯櫻 @ Jul 20 2005, 06:28 PM)
去介蛙蛙間店可好?
我都未去過…

這個是100%贊成的...

平生不作好人事,半夜派卡也不驚....
PMUsers Website
hahaha~!
發表於: Jul 20 2005, 15:37  
Quote Post

司令官大人

發表數: 1,606
註冊日期: 9-24-2003

活躍:8
聲望:146

hi~!
我都唔知點用, 好像不是跟這裡一樣的留言板......而且都不知誰是誰...... sad.gif

郁博書山騰駿馬,文深經海駕輕舟
依個, 仍然係一個......謎......
蒙古騎兵隊隊長
發表於: Jul 20 2005, 16:02  
Quote Post

六品官

發表數: 681

活躍:3
聲望:4

青樓是聊天室呀.......

已改名為:SpriNg
真的馬甲XD
司馬仲達
發表於: Jul 20 2005, 16:12  
Quote Post

Lumberjack

青樓

請先登記msn

並用hksan內的名字以資識別

飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

PM
懶蛇
發表於: Jul 20 2005, 16:35  
Quote Post

中國人不吃這一套

發表數: 22,672
註冊日期: 9-22-2003

活躍:46
聲望:1908

QUOTE (無盡的四國天書)
青樓

玩家交友談天的地方。

hahaha~!唔好亂去呀﹐會被人踢+ban的。 twisted.gif

本篇文章已被 懶蛇 於 Jul 20 2005, 16:43 編輯過

發表於: Jul 20 2005, 17:20  
Quote Post

QUOTE (拖雷 @ Jul 20 2005, 06:59 PM)
QUOTE (夏侯櫻 @ Jul 20 2005, 06:28 PM)
去介蛙蛙間店可好?
我都未去過…

這個是100%贊成的...

同意,
當你地都同意要收費.
茶水小妹蘋兒
發表於: Jul 21 2005, 00:20  
Quote Post

還沒長大的傲嬌氣小蘋果呦

發表數: 1,623

活躍:9
聲望:490

QUOTE (懶蛇 @ Jul 21 2005, 12:35 AM)
青樓

玩家交友談天的地方。

hahaha~!唔好亂去呀﹐會被人踢+ban的。 twisted.gif

小心玉女十九劍隨時附加的ban人功能。 twisted.gif

本篇文章已被 茶水小妹蘋兒 於 Jul 21 2005, 00:20 編輯過

I nyo talk funny, nyou talk funny!!!

孔子:「老而不死,是為賊。」
發表於: Jul 21 2005, 02:09  
Quote Post

QUOTE (司馬仲達 @ Jul 20 2005, 06:09 PM)
QUOTE (異房客 @ Jul 20 2005, 05:35 PM)

//

約weekday番工時間唔公開都唔係好奇姐...
大家都要番工
黎得既個個都係學生 (我放假中)
未至於玩野掛?

既然大家玩起左
咁下次攪成人(?)聚啦
玩D大人既玩意(?)

再唔係我提過既boardgame聚,去D樓上cafe玩,
或者睇下邊位慷慨借出大屋一間比我地上去

子房兄咁愛monopoly,到時唔好托手o爭呀 wink.gif

=.=
竟然星期三靜靜雞搞左,仲要學生only
下次我地搞個hksan四仔團啦
Pearltea
發表於: Jul 21 2005, 02:12  
Quote Post

四品官

發表數: 1,289
註冊日期: 9-22-2003

活躍:5
聲望:614

QUOTE (羊 @ Jul 21 2005, 10:09 AM)
=.=
竟然星期三靜靜雞搞左,仲要學生only
下次我地搞個hksan四仔團啦

到時唔係玉女十九劍ban人, 係狼ban你 twisted.gif
夏侯櫻
發表於: Jul 21 2005, 02:23  
Quote Post

愛丕無雙

發表數: 793

聲望:65

QUOTE (茶水小妹蘋兒 @ Jul 21 2005, 08:20 AM)
QUOTE (懶蛇 @ Jul 21 2005, 12:35 AM)
青樓

玩家交友談天的地方。

小心玉女十九劍隨時附加的ban人功能。 twisted.gif

噯噯…≡.≡bb…
我單純踢魚………

陳啟明
發表於: Jul 21 2005, 02:33  
Quote Post

五品官

發表數: 954
註冊日期: 12-13-2003

活躍:4
聲望:8

XD星期六早上好似又搞多一次,不過今次係打波
千年難道一遇的寶物可能會於一個月內出現兩次XD
(上次回家以後發覺寶物耐久度下降.......)

咳.....啟明弟在此與鮑叔叔、冷叔叔請安XXXDDDDDDDDDDD
逃逃逃逃~~~~~人家的妹妹不要打我XDDXD

十年
PM
蒙古騎兵隊隊長
發表於: Jul 21 2005, 03:43  
Quote Post

六品官

發表數: 681

活躍:3
聲望:4

QUOTE (夏侯櫻 @ Jul 21 2005, 10:23 AM)
QUOTE (茶水小妹蘋兒 @ Jul 21 2005, 08:20 AM)
青樓

玩家交友談天的地方。

噯噯…≡.≡bb…
我單純踢魚………

螺旋突殺+道破

已改名為:SpriNg
真的馬甲XD
赤練鷹
發表於: Jul 21 2005, 05:01  
Quote Post

二品官

發表數: 1,671
註冊日期: 10-17-2003

聲望:29

嘿,我出得的題叫得高難度的,當然不會說錯啦。
你們想的那首叫十分十二吋,林子祥唱的。
而我所說的是十二分十分吋名稱己經不同了,主唱者當然是另有其人啦,也許你們想都想不到是誰唱的,呵呵。
秋盈姐也許知道是誰唱也不出奇,不過先得確定你肯定是十二分十分吋不是十分十二吋嗎?

「嘿,我和你現在都只剩下一成的力量,到最後你還是不能勝過我。」
『不,我還可以作出最後一擊。』
「嘿,你用最後的力量作出攻擊,即使能勝我也抑壓不下決鬥時所受的傷,到時你定必要做我的陪葬,為了那樣的一個女人,值得嗎?哈哈哈哈哈…………」
『值得!因為她是我的同伴!像你這樣自以為是,自私自利的人,是永遠不明白,什麼叫同伴!什麼叫團隊!更不明白同伴存在的意義!!來吧,來接下我以燃燒生命為代價的最後一招吧!!去吧,烈焰天幕!!!!!』
赤練鷹
發表於: Jul 21 2005, 05:03  
Quote Post

二品官

發表數: 1,671
註冊日期: 10-17-2003

聲望:29

//

那次是因為與會各人,各有自己的理由,不約而同地放飛機。(廢話,放飛機總需要一個理由卦?)

「嘿,我和你現在都只剩下一成的力量,到最後你還是不能勝過我。」
『不,我還可以作出最後一擊。』
「嘿,你用最後的力量作出攻擊,即使能勝我也抑壓不下決鬥時所受的傷,到時你定必要做我的陪葬,為了那樣的一個女人,值得嗎?哈哈哈哈哈…………」
『值得!因為她是我的同伴!像你這樣自以為是,自私自利的人,是永遠不明白,什麼叫同伴!什麼叫團隊!更不明白同伴存在的意義!!來吧,來接下我以燃燒生命為代價的最後一招吧!!去吧,烈焰天幕!!!!!』
司馬仲達
發表於: Jul 21 2005, 05:21  
Quote Post

Lumberjack

今次攪唔攪丫~?

飛愛敬君子而不恤小人

PM
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (5) 1 [2] 3 4 ... 最後 » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0198 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]