分頁: (5) « 最前 ... 3 4 [5]  ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> HKSAN 05年暑假七仔團!XD, 板聚~~\ \≧▽≦ 板聚~~~≧▽≦/ /
普洱
發表於: Jul 23 2005, 02:41  
Quote Post

六品官

發表數: 510
所屬群組: 一般
註冊日期: 4-04-2004

活躍:3
聲望:9

好像很開心的日子…
哎呀…錯過了看冷雨兄的帥樣…
真可惜…

沖也有去嗎?

--------------------
我無法辨認哪張位置,是好的。是對的。握在手心的票,沒有座號。你的,他的,我的,都沒有。於是,我看見,絡繹不絕的人,都在尋找。
PMEmail Poster
司馬仲達
發表於: Jul 23 2005, 06:45  
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證
註冊日期: 9-18-2003

活躍:12
聲望:364

聽日1800維記有無問題?

其實老介/鮑想鬥波多D定係自己友射下波就算?

飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
hahaha~!
發表於: Jul 23 2005, 08:50  
Quote Post

司令官大人

發表數: 1,606
註冊日期: 9-24-2003

活躍:8
聲望:146

hi~!
uno可以一斑人玩.

uno 都好呀~! 還可以同時讓更多一玩......

可以試下一D上樓咖啡店,不過咁就真係要睇人數。
CRAD GAME方面我識玩好多種,不過最大問題係搵地方。

樓上 cafe shop 可以玩 card game, 但可以 book 到幾多個鐘呢~?!

如果0係8月中攪BBQ如何?

贊成~! laugh.gif

user posted image
郁博書山騰駿馬,文深經海駕輕舟
依個, 仍然係一個......謎......
鮑鮑
發表於: Jul 23 2005, 13:11  
Quote Post

二品官

發表數: 1,741

活躍:11
聲望:195

QUOTE (司馬仲達 @ Jul 23 2005, 02:45 PM)
聽日1800維記有無問題?

其實老介/鮑想鬥波多D定係自己友射下波就算?

最好有自己友鬥
唔夠人就要輪隊
PMEmail PosterUsers Website
冷雨
發表於: Jul 23 2005, 13:17  
Quote Post

冷雨夜

發表數: 1,011
註冊日期: 9-19-2003

活躍:6
聲望:16

QUOTE (普洱 @ Jul 23 2005, 10:41 AM)
好像很開心的日子…
真可惜…

沖也有去嗎?

為什麼只提我=.=
鮑,沖都比我靚仔好多……
訪客_左慈
發表於: Jul 23 2005, 14:24  
Quote Post

Unregistered

十二分十分寸,我有MP3呢。

談起串燒歌,不得不提好氣連祥同龍虎英雄榜啦。

仲有《數字人生》同《丫烏婆》,足以證明阿LAM乃香港RAP之鼻祖。

櫻:師父…≡▽≡b 小心點嘛……

本篇文章已被 夏侯櫻 於 Jul 24 2005, 04:44 編輯過
玄天劫
發表於: Jul 23 2005, 14:38  
Quote Post

四品官

發表數: 1,028
註冊日期: 5-19-2005

聲望:126

QUOTE (訪客_左慈 @ Jul 23 2005, 10:24 PM)

仲有《數字人生》同《丫烏婆》,足以證明阿LAM乃香港RAPE之鼻祖。

左慈兄,rape是解作.................
在此不能說呢~~ twisted.gif

Extremely Classics
Aya_第3回ブライダルジュエリープリンセス
訪客_左慈
發表於: Jul 23 2005, 15:33  
Quote Post

Unregistered

哇哈哈哈哈…
不好意思,因我左手食指受傷,所以唔覺意打錯。

麻煩系管改改啦。
懶蛇
發表於: Jul 23 2005, 16:44  
Quote Post

中國人不吃這一套

發表數: 22,672
所屬群組: 太守
註冊日期: 9-22-2003

活躍:46
聲望:1908

QUOTE (玄天劫 @ Jul 23 2005, 10:38 AM)
QUOTE (訪客_左慈 @ Jul 23 2005, 10:24 PM)

仲有《數字人生》同《丫烏婆》,足以證明阿LAM乃香港RAPE之鼻祖。

左慈兄,rape是解作.................
在此不能說呢~~ twisted.gif

赤練鷹
發表於: Jul 24 2005, 00:33  
Quote Post

二品官

發表數: 1,671
註冊日期: 10-17-2003

活躍:5
聲望:29

我都有MP3係度,呵呵呵……仲有尹光光果D,不過兒童不宜之下,不提了……

「嘿,我和你現在都只剩下一成的力量,到最後你還是不能勝過我。」
『不,我還可以作出最後一擊。』
「嘿,你用最後的力量作出攻擊,即使能勝我也抑壓不下決鬥時所受的傷,到時你定必要做我的陪葬,為了那樣的一個女人,值得嗎?哈哈哈哈哈…………」
『值得!因為她是我的同伴!像你這樣自以為是,自私自利的人,是永遠不明白,什麼叫同伴!什麼叫團隊!更不明白同伴存在的意義!!來吧,來接下我以燃燒生命為代價的最後一招吧!!去吧,烈焰天幕!!!!!』
Oxymoron II
發表於: Jul 24 2005, 06:31  
Quote Post

投閒置散

發表數: 782
所屬群組: 永久停權
註冊日期: 5-05-2004

活躍:5
聲望:0

QUOTE (普洱 @ Jul 22 2005, 10:41 PM)
好像很開心的日子…
真可惜…

沖也有去嗎?

為什麼只提我=.=

不要太謙,我們幾個中算你最靚仔的了

本篇文章已被 Oxymoron II 於 Jul 24 2005, 06:32 編輯過

夏侯櫻
發表於: Jul 24 2005, 06:43  
Quote Post

愛丕無雙

發表數: 793
所屬群組: 太守

聲望:65

QUOTE (Oxymoron II @ Jul 24 2005, 02:31 PM)
為什麼只提我=.=

不要太謙,我們幾個中算你最靚仔的了

等沖bb長大你就唔係最靚仔架啦, 冷叔叔。
趁沖仲係bb只能夠歸類為可愛o既時候你就認左佢先啦…
遲d冇架啦… twisted.gif

鮑鮑
發表於: Jul 24 2005, 07:24  
Quote Post

二品官

發表數: 1,741

活躍:11
聲望:195

<幾時都係被歸類為可愛的生物orz
司馬仲達
發表於: Jul 24 2005, 07:36  
Quote Post

Lumberjack

發表數: 1,347
所屬群組: 待認證

活躍:12
聲望:364

QUOTE (鮑鮑 @ Jul 24 2005, 03:24 PM)
<幾時都係被歸類為可愛的生物orz

有殼又硬掘掘的可愛生物(茶)

飛愛敬君子而不恤小人
1923年孫中山在香港大學演講,宣稱他的革命思想發源地「即為香港」。他說,香港的秩序整齊而安穩,與中國的混亂腐敗成強烈對比,激發他發動革命。「我恆默念...何以如此不同?外人能於七八十年間在一荒島上成此偉績,中國以四千年之文明乃無一地如香港者,其故安在?」---<<香港簡史>>

講左咁耐, 幾時先出老解?

紅皮狗應該係有色盲, 只見紅色, 別色不見
PM
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (5) « 最前 ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0203 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]