分頁: (2) [1] 2  ( 前往第一篇未讀文章 ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 有邊個鍾意踢波架∼
雞仔嘜
?發表於: Jul 23 2004, 15:33  評價+1
Quote Post

真正的天才是1%的天份+99%的努力

發表數: 3,307
所屬群組: 一般
註冊日期: 6-27-2004

活躍:40
聲望:697

不如試下約D人出薑@齊踢波丫∼我諗幾好

--------------------
永遠懷念我的公公、嫲嫲、婆婆。
PMEmail PosterUsers Website
夏侯駿
發表於: Jul 23 2004, 15:46  
Quote Post

徒維粉絲

發表數: 948
註冊日期: 3-27-2004

活躍:10
聲望:285

夏天踢波?會熱死架......
PMEmail Poster
懶蛇
發表於: Jul 23 2004, 16:31  
Quote Post

中國人不吃這一套

發表數: 22,672
所屬群組: 太守
註冊日期: 9-22-2003

活躍:46
聲望:1908

I LOVE FOOTBALL!

三十幾度踢我都無所謂﹗不過你要送機票比我返香港wor...... tongue.gif

user posted image
雞仔嘜
發表於: Jul 23 2004, 16:35  
Quote Post

QUOTE (夏侯駿 @ Jul 23 2004, 11:46 PM)

夏天踢波會熱死?

聽都未聽過∼點會熱得死你丫∼

QUOTE (懶蛇 @ Jul 24 2004, 12:31 AM )

I LOVE FOOTBALL!

三十幾度踢我都無所謂﹗不過你要送機票比我返香港wor...... 

你依家鶱銣r??

本篇文章已被 小雞雞叉天下 於 Jul 24 2004, 05:28 編輯過

懶蛇
發表於: Jul 23 2004, 16:42  
Quote Post

中國人不吃這一套

加拿大多倫多。

雞仔嘜
發表於: Jul 23 2004, 17:13  
Quote Post

你幾時會返蟑輕銦H?

本篇文章已被 小雞雞叉天下 於 Jul 24 2004, 05:29 編輯過

啤啤
發表於: Jul 24 2004, 02:25  
Quote Post

八品官

發表數: 267
註冊日期: 9-23-2003

活躍:3
聲望:1

如果你買機票比蛇兄又點可以唔買埋我果張呢??

做咩呀﹖你愛呀﹖你愛要出聲先得架,你愛我比你,你唔愛我當然唔會比你啦!
無理由你話愛我唔比你,你唔愛我比你架嘛!大家講道理丫嘛!
拿,我數三聲,你話愛唔愛喇喎。
Oxymoron II
發表於: Jul 24 2004, 02:32  
Quote Post

投閒置散

發表數: 782
所屬群組: 永久停權
註冊日期: 5-05-2004

活躍:5
聲望:0

夠錢的話順便幫我買埋 tongue.gif

懶蛇
發表於: Jul 24 2004, 03:38  
Quote Post

中國人不吃這一套

小雞雞叉天下﹐多謝晒wor﹐前後三張加拿大多倫多來回香港機票﹐商務客位﹐不限日期登機﹐要日航wor﹐仲要包香港的衣食住行娛樂﹐你真係唔話得。 happy.gif

雞仔嘜
發表於: Jul 24 2004, 05:30  
Quote Post

但係我冇話過買喎... wacko.gif

懶蛇
發表於: Jul 24 2004, 05:32  
Quote Post

中國人不吃這一套

QUOTE (小雞雞叉天下 @ Jul 24 2004, 01:30 AM)
但係我冇話過買喎... wacko.gif

無話過唔緊要﹗最緊要你買o者...... biggrin.gif

雞仔嘜
發表於: Jul 24 2004, 07:44  
Quote Post

你在屈我嗎?==

本篇文章已被 小雞雞叉天下 於 Jul 24 2004, 07:44 編輯過

本多忠勝
發表於: Jul 24 2004, 10:01  
Quote Post

八品官

發表數: 157
註冊日期: 9-26-2003

活躍:2

我都鍾意ga
不過好屎波
聽聞玩踢波game 勁踢波都會勁(阿根廷新基斯普講ga),係唔係真ge 呢?
啤啤
發表於: Jul 24 2004, 13:08  
Quote Post

八品官

發表數: 267
註冊日期: 9-23-2003

活躍:3

我玩足球機就勁,
唔知足球機算唔算足球 game 呢??

做咩呀﹖你愛呀﹖你愛要出聲先得架,你愛我比你,你唔愛我當然唔會比你啦!
無理由你話愛我唔比你,你唔愛我比你架嘛!大家講道理丫嘛!
拿,我數三聲,你話愛唔愛喇喎。
懶蛇
發表於: Jul 24 2004, 13:25  
Quote Post

中國人不吃這一套

小雞雞叉天下﹐講下笑o者﹐不用介懷。 laugh.gif

我打足球game又廢﹐踢波又廢......咁點算﹖ wacko.gif

manho
發表於: Jul 25 2004, 03:08  
Quote Post

八品官

發表數: 272
註冊日期: 3-18-2004

活躍:1
聲望:未有評價

QUOTE (夏侯駿 @ Jul 23 2004, 11:46 PM)

放心,我在這炎夏也經常踢波(之前兩日先踢過某盃賽之分組賽),到而家都未死,所以唔駛驚。

如果真係約踢波,o係邊度踢先?

趙梓龍
發表於: Jul 25 2004, 03:45  
Quote Post

七品官

發表數: 408
註冊日期: 9-18-2003

活躍:5
聲望:2

呢度有無版友有足球隊? 有的話不如約出來用隊的名義踢∼
懶蛇
發表於: Jul 25 2004, 05:33  
Quote Post

中國人不吃這一套

啤兄你有隊嗎﹖

manho
發表於: Jul 25 2004, 05:53  
Quote Post

八品官

發表數: 272
註冊日期: 3-18-2004

活躍:1
聲望:未有評價

QUOTE (趙梓龍 @ Jul 25 2004, 11:45 AM)
呢度有無版友有足球隊? 有的話不如約出來用隊的名義踢∼

我有~不過我住o係沙田bor~

Mr.Bean
發表於: Jul 25 2004, 13:47  
Quote Post

Unregistered

我都幾嫁,不過踢一陣就中暑咁o既野
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options分頁: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0189 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]