Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 炎炎夏日, 正好是網聚之時?
Alexchan
發表於: Jul 16 2006, 16:47  
Quote Post

據點兵長

發表數: 2,404
所屬群組: 一般
註冊日期: 9-18-2003

活躍:10
聲望:129

唔, 暑假, 相信大部份(經過數載, 數字上沒太大變化吧 XD )板友都比較空閑.
大型網聚亦很久沒有舉辦過, 不知道大家有沒有興趣在炎炎夏日出來聚聚,
享受一下香港所剩無幾的晴空呢?

我就建議應該出外走走, 感受一下夏日氣息, 主張OUTDOOR活動.
不知大家認為如何?

如果大家有興趣或任何意見, 歡迎在此提供發表呀!

P.S. 我現在只是提議哦...
PMUsers Website
hahaha~!
發表於: Jul 16 2006, 16:52  
Quote Post

司令官大人

發表數: 1,606
註冊日期: 9-24-2003

活躍:8
聲望:146

hi~!
你和板友剛剛才於 chatroom 討論, 這麼快就出 post 啦~! ^^

我贊成網聚, 但未想到有甚麼提議...... ^^"

--------------------
user posted image
郁博書山騰駿馬,文深經海駕輕舟
依個, 仍然係一個......謎......
PMEmail Poster
玄天劫
發表於: Jul 17 2006, 06:54  
Quote Post

四品官

發表數: 1,028
註冊日期: 5-19-2005

活躍:6
聲望:126

我就建議應該出外走走, 感受一下夏日氣息, 主張OUTDOOR活動.

主張indoor活動,
例如一舉攻陷動漫節 twisted.gif

user posted image

Extremely Classics
Aya_第3回ブライダルジュエリープリンセス
PMEmail PosterUsers Website
尼克
發表於: Jul 17 2006, 07:54  
Quote Post

六品官

發表數: 653
註冊日期: 6-09-2005

活躍:5
聲望:28

outdoor活動麼?郊遊?行山? happy.gif

The Mighty Reds!!
Alexchan
發表於: Jul 17 2006, 09:15  
Quote Post

據點兵長

發表數: 2,404
註冊日期: 9-18-2003

活躍:10
聲望:129

QUOTE (玄天劫 @ Jul 17 2006, 02:54 PM)

主張indoor活動,
例如一舉攻陷動漫節 twisted.gif

動漫節, 咁多人, 聚到D乜, 留番俾你呢D御宅族同痴漢去啦 twisted.gif

行山都好, 不過我又唔識, 尼克不如試下DETAIL D?
PMUsers Website
尼克
發表於: Jul 17 2006, 10:23  
Quote Post

六品官

發表數: 653
註冊日期: 6-09-2005

活躍:5
聲望:28

行山呢,我最喜歡行釣魚翁和龍蝦灣o個頭,風景一流,但係不容易行。而且,行山的準備功夫也多,收拾背囊裝備,又要有人熟悉該處和探路。所以呢,網聚不適合行山啦,我只是亂扯而已 XD.gif

網聚我應該是不會出現,升中五的暑假太忙啦。

The Mighty Reds!!
0 位使用者正在閱讀本主題 (0 位訪客及 0 位匿名使用者)
0 位會員:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0341 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP 啟用 ]